Kinderopvang
Amsterdam

Beste lezer/es:
Heb je ervaring met of een mening over kinderopvang? Plaats dan hier je verhaal. Je naam wordt bij het bericht geplaatst, je emailadres wordt niet aan andere instanties doorgegeven. Wij behouden ons het recht voor om berichten te verwijderen. De beheerder (info@kinderopvang-amsterdam.nl)

AjerbGributt
Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la prendre facilement de votre corps. https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-en-tunisie/
Ouder Louise Wentstraat
Ons zoontje gaat sinds hij 4 maanden oud is is naar de Partou vestiging op de Louise Wentstraat. Wij zijn heel tevreden over de opvang. Het pand is gezellig. Er worden leuke activiteiten met de kinderen ondernomen. Deze activiteiten worden aangepast aan de leeftijd en ontwikkelingsfase van het kind. Er is weinig wisseling in het personeel. En het belangrijkste: de leidsters zijn warm, betrokken en lief maar ook consequent richting de kinderen. De groep waar onze zoon in zit is redelijk klein en er is volop aandacht voor de kinderen. In de overdracht zijn de leidsters goed op de hoogte van ons zoontje. Het enige minpunt is de relatief kleine buitenspeelplaats.
Ab Zout
WAARSCHUWING voor kinderopvang Partou aan de Louise Wentstraat: Onveilige plek voor kinderen. Ik ken drie kinderen die van de opvang zijn gehaald vanwege misstanden. Hier wordt echter niks aan gedaan
Bart Vranken
De Moppentoet in Amsterdam Noord. Zelden zo'n onbeschofte geldbeluste directie meegemaakt. Onze zoon werd zo slecht behandeld ondanks alle gesprekken,, intenties en goedbedoelde oplossingen, elke vorm van kritiek werd weggehoond ondanks mijn pogingen een gesprek te voeren. Goedkope luiers, slecht eten en zorg.E-mails niet beantwoord. En geld terugbetalen ho maar toen we ons kind weghaalden.. Daar verdienen ze geloof ik goed aan. Directie rijdt in super de luxeauto 's. Geeft je te denken. Pas goed op hier is niets wat het lijkt.
bohooo
bohoooo
Ikram
Mops kinderopvang is de beste keus voor ouders die willen hun kind naar de crèche brengen. Ik heb zelf daar twee kinderen en ik ben heel erg blij mee.
Linda
Beste Ouders, Ik heb zelf een kinderdagverblijf en het is een droom die werkelijkheid is geworden. Na 6 jaar te hebben gewerkt in de jeugdzorg ben ik met veel enthousiasme mijn kinderdagverblijf gestart. Laatst belde een ouders, zij had goede verhalen over ons gehoord, wat ik fijn vond. Haar zoon zat nog op een ander kinderdagverblijf en zij was niet tevreden. Ik vroeg haar waarom ze niet tevreden was, ze zei dat haar zoon een paar keer met honger thuis was gekomen en er een leidster was die schreeuwde en snauwde naar de kids. Ik vroeg haar of ze de eigenaresse had ingelicht, de oudercommissie had gesproken of een klacht had ingediend. Geen van deze stappen had zij ondernomen, na een lang gesprek zou ze erover nadenken. Uiteindelijk belde zij mij na 4 weken terug, zij wilde alsnog haar zoon bij mij op de wachtlijst plaatsen voor de zekerheid, maar zij had een klacht ingediend, ene gesprek gehad met de hoofdleidster en had zich opgegevens om vergaderingen van de OC bij te wonen en eventueel lid te worden. de leidster om wie het ging was er niet meer werkzaam en haar zoon kreeg om 16:30 een extra cracker. Beste ouders, u betaald voor de kinderopvang, laat uw mening horen, als niemand wat zegt gebeurt er niks en blijven er wel andere kinderen op zitten. Strijd voor kwaliteit. Ik zou het zo graag willen horen als een ouder niet tevreden is.... tevens wil ik alle ouders laten weten dat IEDER kinderdagverblijf is aangesloten bij een klachtencommissie. LAAT UW STEM HOREN
Bart
Wat is Mops Kinderopvang toch een fijne plek voor mijn kinderen altijd goede opvang, zorg en liefde voor mijn kinderen ze voelen zich ook heel veilig en willen altijd graag ernaar toe. De pedagogisch medewerksters geven altijd een goede overdracht en begeleiden ons ook zodat de thuis en opvang situatie goed op elkaar aansluiten, en voor onze oudste is er altijd een thema dat aansluit op de actualiteit er word erg ontwikkelings gericht gewerkt en altijd dezelfde vaste gezichten. Het commentaar van die Marieke begrijp ik niet zeker een verbitterde ouder die haar zin niet kreeg, ik zou Mops Kinderopvang juist aanbevelen.
Marieke
De leidsters bij Mops kinderopvang Oranjekwartier spreken vaak slecht Nederlands en wisselen erg vaak. Ze zijn daarentegen vaak wel erg lief. De kinderen worden ook vaak rustig gehouden met snoep en TV. Ook doet mops zeer moeilijk met ruildagen, dit mag eigenlijk alleen in zeer uitzonderlijke omstandigheden, en anders moet je gewoon voor extra dagen betalen. Na contact hierover met de organisatie krijg je vooral boze en zelfs dreigende emails van directeur Bart Evers terug. Kortom, ik wil mops kinderopvang hierbij aan iedereen afraden.
Sanne
Hestia Kinderopvang. Beloofde de ouders plechtig dat ze op tijd zou openen, krijg je een dag van tevoren te horen dat het minimaal 3 tot max 9 weken nog zou duren! Bij opening 20 kinderen tegelijk en ook aardig wat BSO kinderen tegelijk die moesten wennen, was een grote chaos. Lieten mijn dochter buiten slapen, waren ze haar vergeten uit bed te halen! Werd er op gewezen door een van de buren die hen erover opgebeld had. Kan nog uren doorgaan over dit KDV wat zichzelf de hemel inprijst maar echt organisatorisch een zootje is, al doen de leidsters aanwezig echt wel hun best.
Tuba
In het basis van mijn opleiding Helpende Welzijn niveau 2 ben ik op zoek naar een stageplek. Ik zit nu in mijn eerste jaar op de opleiding Helpende welzijn, niveau 2 Albeda college te Rotterdam. Tijdens deze periode heb ik al veel ervaring opgebouwd. Ik heb snuffel stage gelopen bij een babygroep en peutergroep. Hier leerde ik met de verschillende leeftijdscategorieën om te gaan en werd ik mij bewust van de pedagogisch verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken. Op de werkvloer bied ik de kinderen een veilige, leuke en leerzame omgeving aan, waarin ze zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Hierbij vind ik het belangrijk dat het in een gezellige en ongedwongen sfeer gebeurt, dit draagt bij aan het veiligheidsgevoel. Is het mogelijk dat ik stage kan lopen van 6 maanden lang, 3 dagen per week. Op de dag van dinsdag/woensdag/donderdag.
marlin
ik heb vaker in de kinderopvang gewerkt en ben momenteel bezig met de opleiding pw3/pw4 en ben dringend op zoek naar een betaalde stageplek voor de maand begin november. Is er iemand die een kinderdagverblijf kent die nog BBLer,s in dienst nemen? ik ben geen luie moeder. Ik weet van aanpakken, ben behulpzaam, collegiaal, lief, oprecht, leergierig en klaagt nooit om mijn werkzaamheden en tijden omtrent mijn werk. ik kan goed in een teamverband werken als zowel zelfstandig.IK DANK U ALLEN BIJVOORBAAT!
Sanne
Wie heeft er ervaringen met UK Spinoza? Ik ben zowel benieuwd naar sterke als zwakkere punten van dit kinderdagverblijf.
Marlies
Malika daycare nieuw in de zeilstraat.. Lieten bij de opening bijna alle kindjes tegelkijkertijd wennen waardoor het een hysterische bedoeling was. Ze hebben onze zoon ruim 40 min.. in zijn bedje laten huilen alles ondergespuugd volledig overstuur. ze hadden het zo druk en daardoor hem niet gehoord! Het zoontje van de iegenaar slaat de baby's en wordt niet eens gecorrigeerd. Onze zoon destijds 4 maanden had een beetje moeite met wennen en daardoor kregen wij het advies iets anders te zoeken. Hebben we gedaan hij is daar heel tevreden wennen ging echt top. Moeten we wel 400 Euro betalen.. echt ongelooflijk! verder is het er super klein en peuters rennen door de baby's heen. totaal geen overzicht!
M. v. Kooijen
Goede ervaring met "wennen" Voordat mijn zoontje naar de peuterspeelzaal zou gaan was ik er wel een beetje ongerust over of hij er zou kunnen wennen zonder al te veel tranen. Hij was namelijk erg eenkennig, we hadden ook nooit een oppas en hij was eigenlijk altijd bij ons. We kozen een peuterspeelzaal uit, waarvan we dachten dat de leidster niet al te strakke idee?n had over het wennen. En gelukkig heeft ze ons erg geholpen. Onze zoon kon rustig wennen, per keer liet ik hem daar iets langer "alleen". De leidster lette dan wat extra op hem. De rest van de ochtend bleef ik bij hem. Het ging heel geleidelijk, vanaf ongeveer 5 minuten alleen laten. Natuurlijk heeft het wel wat tranen gekost maar toch heb het idee dat we het hem op deze geleidelijke manier zo makkelijk mogelijk hebben gemaakt.
advertenties
Junior Service Amsterdam
Kinderdagverblijf Rovertjes
Hanging Houses, speeltenten voor kinderen
TintelTuin
Voor ouders en kinderen die eens iets anders willen op vakantie...
Internet diensten
Webdesign, webdevelopment, e-commerce, restyling...
Kindercentrum De Morgenstond
Klimhal Amsterdam voor kinderfeestjes...
Breng een bezoekje aan Kids Planet
Uw logo hier? 
Neem contact met ons op