Kinderopvang
Amsterdam
 
zie demo eigen pagina     
Aanmelden Kindercentrum

Op kinderopvang-amsterdam.nl kunnen organisaties voor kinderopvang, informatie geven en duidelijk maken waarin ze zich onderscheiden van andere centra. Ouders kunnen er informatie vinden en een passende opvang voor hun kinderen zoeken.

Wil je dat je organisatie ook op kinderopvang-amsterdam.nl vertegenwoordigd is?


Je kunt je aanmelden door:
  • het  inschrijfformulier te printen (Word document), in te vullen, te ondertekenen en aan ons terug te sturen
  • een mailtje te sturen naar info@kinderopvang-amsterdam.nl om te laten weten dat je op kinderopvang-amsterdam.nl vermeld wilt worden en van welke optie je gebruik wilt maken.Wat zijn de mogelijkheden op kinderopvang-amsterdam.nl per vestiging.

1. Vermelding met naam, telefoon, adresgegevens, buurt, soort opvang en de specialiteiten van de opvang. Prijs: gratis

2. Vermelding met naam, telefoon, adresgegevens, buurt, soort opvang, specialiteiten van de opvang, link naar eigen website, emailadres en sociale media. De website komt samen met overige organisaties met abonnement boven aan de resultatenlijst in rode letters, bij het zoeken naar kinderopvang.
Prijs: € 19,50 euro excl. BTW per jaar.

3. Vermelding met naam, telefoon, adresgegevens, buurt, soort opvang, specialiteiten van de opvang, link naar eigen website, emailadres en sociale media. De website komt samen met overige organisaties met abonnement boven aan de resultatenlijst in rode letters, bij het zoeken naar kinderopvang. Per mail kunnen de vrije plaatsen doorgegeven of afgemeld worden. De vrije plaatsen worden dan binnen een werkdag op de site vermeld
Prijs: € 35.- excl. BTW per jaar.

4. Eigen pagina van de organisatie met password en gebruikersnaam. Op de pagina worden behalve naam, telefoon, adresgegevens, buurt, soort opvang, de specialiteiten van de opvang, link naar website en sociale media, ook 2 foto’s, logo, kaartje, openingstijden, etc. van de organisatie geplaatst. De website komt samen met overige organisaties met abonnement boven aan de resultatenlijst in rode letters, bij het zoeken naar kinderopvang. D.m.v. eigen inlog gegevens kan de organisatie zelf de gegevens veranderen (ook de vrije plaatsen). Om een voorbeeld te zien kun je klikken vrije plaatsen => Casa Sama;
Prijs: € 90.- excl. BTW per jaar. zie demo eigen pagina
( Meerdere pagina's mogelijk )


5. Advertentie. Logo met link naar eigen website. Logo wordt geplaatst op de 6 hoofdpagina’s van de website.
Om een voorbeeld te zien, klik je op het logo van Junior Service (bovenste logo van verticaal rijtje op de homepage)
Prijs: € 75.- excl. BTW per jaar.

6. Eigen pagina in combinatie met advertentie (combinatie van 4 en 5)
Prijs: € 120.- excl. BTW per jaar.

7. Blog geschreven over de organisatie, of een activiteit van de organisatie. Tekst + beeldmateriaal + 4 links zijn aan te leveren door de organisatie óf er kan een interview afgenomen worden
Prijs: € 90,- excl. BTW eenmalig.

Belangrijk! Indien de organisatie meerdere vestigingen heeft die vermeld zouden moeten worden, kunnen we natuurlijk een passende offerte maken.Opties Aanmelden Kindercentrum

optie 1optie 2optie 3optie 4optie 5optie 6optie 7
prijs excl BTW
prijsen in €
gratis19,50,-35,-90,-75,-120,-90,-
eenmalig
naam, adres jajajajan.v.t.jan.v.t.
telefoon
buurt/soort
opvang specialiteiten
boven aan de lijstneejajajan.v.t.jaja
bij de resultaten
link naar website,neejajajan.v.t.jan.v.t.
emailadres,
sociale media
vermelding vrijeneeneejajan.v.t.jan.v.t.
plaatsen
volledige paginaneeneeneejan.v.t.jan.v.t.
met beheer-
mogelijkheid
advertentieneeneeneeneejajan.v.t.
op 6 hoofdpagina's
Blog over organisatien.v.t.n.v.t.n.v.t.n.v.t.n.v.t.n.v.t.jaExtra aandacht in het blog van Kinderopvang-amsterdam.nl

Eén keer in de 14 dagen verschijnt er een blog op kinderopvang-amsterdam.nl. De onderwerpen op het blog hebben betrekking op kinderopvang, opvoeding, kinderen, spelen, uitjes met kinderen, etc.
  • Je kunt hiervoor een tekst aanleveren van ongeveer een A4, met maximaal 10 afbeeldingen en 4 links.
  • We kunnen ook een interview afnemen, foto's maken, of een stuk over je organisatie schrijven.
De kosten voor een blog zijn eenmalig € 90,- excl. BTW.


Ook voor alle andere ideeën over een presentatie op internet, beeldbewerking of huisstijl ontwikkeling, kunnen we een oplossing bieden en advies geven of meedenken. Twijfel dus niet om contact op te nemen.

Algemene voorwaarden abonnementen kinderopvang-amsterdam.nl

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door het inschrijfformulier te printen (Word document), in te vullen, te ondertekenen en aan ons terug te sturen. Of je kunt een mailtje sturen naar info@kinderopvang-amsterdam.nl om te laten weten dat je op kinderopvang-amsterdam.nl vermeld wilt worden en van welke optie je gebruik wilt mcaken.
Door het inschrijfformulier te ondertekenen, of je aan te melden via email, verklaar je tevens akkoord te gaan met de algemene voorwaarden abonnementen kinderopvang-amsterdam.nl

Datum van ingang

Het abonnement gaat in op de 1e dag van de volgende maand na ontvangst van het inschrijfformulier of de aanmeldings email. De gegevens van het kinderopvangcentrum kun je op ieder moment zelf plaatsen en wijzigen (optie 4 en 6) of in het geval van de overige opties, laten wijzigen. We doen ons best de wijzigingen binnen 24 uur door te voeren.

Tarieven en betaling

Alle tarieven en prijzen zijn exclusief 21% BTW. Betaling gebeurt jaarlijks per factuur.

Abonnementsperiode en opzegging

Een abonnement wordt per jaar automatisch verlengd, opzegging moet tenminste een maand van te voren schriftelijk of per email gebeuren.

Adressenbestand

Voor de correctheid en bruikbaarheid van het overzicht vragen we je de gegevens bij wijzigingen zoals: verhuizing, overname, wel of niet hebben van open plaatsen, wijziging van openingstijden etc. zo spoedig mogelijk door te geven of zelf aan te passen op je pagina. kinderopvang-amsterdam.nl gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.

Kinderopvang-amsterdam.nl behoudt zich het recht voor

de site van kinderopvang-amsterdam.nl qua inhoud en vormgeving te wijzigen
de tarieven jaarlijks aan te passen. Abonnees worden hiervan tijdig op de hoogte gesteld.

Aansprakelijkheid

kinderopvang-amsterdam.nl is niet aansprakelijk voor schade ten gevolge van technische storingen of onderbrekingen van internetverbindingen gebruik van de inloggevens voor de managementpagina is uitsluitend toegestaan door medewerkers van de geabonneerde organisatie de abonnee is verantwoordelijk voor auteursrechten op teksten en afbeeldingen/foto’s die door de abonnee worden aangeleverd